Syötävän hyvää

Tavoitteenamme on vähentää ruokajätettä kehittämällä uusia tuotteita hyvälaatuisista, esteettisistä syistä hylätyistä kasviksista, vihanneksista ja hedelmistä.
Kuvassa suuri määrä erilaisia kasviksia kulhossa.

Hankkeen tavoitteena on vähentää ruokajätettä kehittämällä uusia tuotteita hyvälaatuisista, esteettisistä syistä hylätyistä kasviksista, vihanneksista ja hedelmistä. Tavoitteena on myös vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ruokahävikkiä vähentävällä tavalla. Hankkeessa kehitetään uusia tuotteita ja uusia makumaailmoja hävikkiruoasta.

Ota yhteyttä

  • Eija Kulju

    Lehtori
    +358 44 907 4543
    eija.kulju@turkuamk.fi

Kumppanit

Ukipolis Oy

Tutustu tutkimusryhmään