Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 6.9.2024

Code of Conduct ohjaa Turun AMK:n eettistä toimintaa

Eettisyys ja vastuullisuus ovat keskeinen osa Turun AMK:n toimintaa. Yhdessä jakamamme arvo, osaamisen lisääminen, konkretisoituu Turun AMK:n uudessa toimintaohjeessa.

Ohjeistuksessa kerrotaan, miten työ- ja opiskeluympäristössämme sekä liiketoiminnassamme toimitaan vastuullisesti ja eettisesti. 

Turun AMK:n Code of Conduct ohjaa 13 000 jäsenen yhteisöä tekemään oikeita ja vastuullisia päätöksiä päivittäisessä toimintaympäristössään. Ohjeessa määritellään selkeästi, miten yhteisömme jäsenet voivat toimia, jos kohtaavat arjessaan epäasiallista käytöstä.  

Turun AMK:n Code of Conductin toimintaohjeet koskevat kaikkia korkeakoulumme jäseniä ja sidosryhmiä. 

– Toivomme, että Code of Conduct lisää asiakkaidemme, kumppaneidemme ja sidosryhmiemme luottamusta meihin entisestään, kertoo Turun AMK:n Senior Legal Councel Jari Niemelä.  

– On tärkeää, että sekä meillä että kumppaneillamme on yhteinen ja selkeä ymmärrys Turun AMK:n eettisistä periaatteista. Lainsäädäntöön, kansainvälisiin sopimuksiin, ihmisoikeuksiin sekä työelämän perusoikeuksien päälle rakentuva kumppanuus vahvistaa ja sujuvoittaa yhteistyötä.  

Tutustu