Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.9.2022

Pelialan tapahtuma ICT:ssä – Tarkoituksena luoda yhteistyömahdollisuuksia

Turun AMK:n Game Lab järjestää yhdessä Hive – Turku Game Hubin kanssa ainutlaatuisen pelitapahtuman Turun AMK:n ICTCityssä ensi viikon keskiviikkona.

Teksti: Siiri Welling

”Over 7 Hills” on yksipäiväinen messutapahtuma IT- ja pelialan asiantuntijoille ja opiskelijoille. Yhtenä tapahtuman tarkoituksena on luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia pelialan ammattilaisten, tutkimustahojen ja koulutusverkoston välille. Yhteistyö edistää paikallisen peliyhteisön kasvua ja liiketoiminnan kehitystä.  

– Tarkoitus on tuoda yhteen opiskelijoita ja pelialan asiantuntijoita. Pelialan asiantuntijat esittelevät viimeisimpiä pelialan trendejä ja puhujia on muun muassa Googlelta, kertoo Turun ammattikorkeakoulun peliteknologian lehtori Taisto Suominen
Tapahtumassa on mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi erilaisia työpajoja ja näytteilleasettajia.  

 7 Hills järjestetään ensimmäistä kertaa. Turku Game Hubin perustajat ovat vakiintuneita pelialan ammattilaisia, jotka ovat tukeneet paikallista IT- ja pelialan ekosysteemiä erilaisilla hankkeilla. Tapahtuma on maksuton.  

– Tavoite on järjestää tapahtuma jatkossa vuosittain, ja tehdä Over 7 Hills -tapahtumasta vaikuttava liike- ja teknologiavetoinen vuositapahtuma, sanoo Suominen.  

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan löytyy täältä.

Lue lisää