Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.4.2022

Uutta osaamista korkeakouludiplomilla – haku koulutuksiin käynnissä 15.4. saakka

Haku syksyllä alkaviin korkeakouludiplomi -koulutuksiin alkaa 4.4. Korkeakouludiplomit ovat erityisesti työikäisten jatkuvan oppimisen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia, joissa voi hankkia uutta osaamista, syventää tai laajentaa asiantuntijuutta ilman kokonaisen tutkinnon suorittamista.

Avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjontaan kuuluvat korkeakouludiplomit ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia opintokokonaisuuksia ilman pohjakoulutusvaatimusta. Opinnot tarjoavat täsmäosaamista, jolla voi syventää osaamistasi nykyisessä työssä, laajentaa ammattitaitoasi uusille urille tai syventyä itseäsi kiinnostavaan aihepiiriin.  

Nyt alkavassa haussa on tarjolla viisi koulutusta: 

  • Kiinteistönvälitysalan korkeakouludiplomi 30 op 
  • Muotoilun korkeakouludiplomi 30 tai 60 op 
  • Urheilun sponsoroinnin ja varainhankinnan korkeakouludiplomi 60 op 
  • Kirjasto- ja tietopalvelualan korkeakouludiplomi 60 op 
  • Rakentamisen korkeakouludiplomi 30 op 

Korkeakouludiplomi -koulutuksien suunniteltu kesto on 1 – 1,5 vuotta. Suurin osa koulutuksista toteutuu monimuoto-opiskeluna sisältäen lähiopetusta, ohjattua etäopetusta sekä itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä. Monet koulutuksista on mahdollista suorittaa myös työn ohessa. Korkeakouludiplomi -opinnot eivät johda tutkintoon. Opiskelija saa opinnoistaan todistuksen eli diplomin.  

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista. Korkeakouludiplomin hinta vaihtelee koulutuksen laajuuden ja keston mukaan. Turun AMK tarjoaa maksuvapautuksen avoimen AMK:n opinnoista työttömille ja lomautetuille lukuvuonna 2022 sekä alumneilleen tietyn ehdoin.  

Haku korkeakouludiplomi -koulutuksiin päättyy 15.4.2022 klo 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelussa. Opinnot alkavat syksyllä 2022.

Korkeakouludiplomit

Haku syksyllä alkaviin korkeakouludiplomi -koulutuksiin käynnissä 4. - 15.4.2022

Jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu

Työikäisille suunnattu jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on laajaa ja monimuotoista. Joskus juuri omaan tilanteeseen ja tavoitteisiin sopivan koulutuksen etsiminen voi olla haastavaa. Jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu auttaa tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivien koulutusten kartoittamisessa, ja opastaa hakemiseen ja opiskeluun liittyvissä tilanteissa.