Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.9.2021

Vahvaa yhteistyötä Brasilian suurlähetystön kanssa

Turun AMK:ssa on tehty monipuolista koulutusyhteistyötä brasilialaisten toimijoiden kanssa.

Brasilian suurlähetystön edustajat vierailivat uudella kampuksella

Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatilalla, Innopeda Training Centerin vetäjä Susanna Saarella ja Koulutuksen kehittämisen johtavalla asiantuntija Marjo Joshilla oli ilo vastaanottaa arvovaltaisia vieraita, kun Brasilian suurlähetystön edustajat vierailivat Turun AMK:n uudella kampuksella.

Lehtori Sanna Simola esitteli opetusministeriöltäkin kiitosta saanutta CampusOnline-portaalia. Portaaliin on toteutettu jopa 10 portugalin kielen ja kulttuurin kurssia yhteistyössä Brasilian suurlähetystöön kuuluvan Brazil-Finland Cultural Centren kanssa. 

Lehtori Ajaya Joshi puolestaan kertoi kokemuksistaan Doing Business in Brazil -opintojaksolta, joka toteutettiin jo toista kertaa yhteistyössä brasilialaisten toimijoiden kanssa. 

Päivän aikana keskusteltiin paljon myös koulutusviennistä. Innopeda Training Centerin koulutusvienti on keskittynyt jo pitkään Brasilian markkinoille. Brasilian suurlähetystöstä saadaankin jatkossa merkittävää tukea koulutustoimintoihin Brasiliassa.

Yhteistyötä halutaan jatkossa syventää entisestään. Brasilian 200-vuotisjuhlaa vietetään 2022 ja juhlavuodeksi suunnitellaan kulttuuria ja opetusta läpileikkaavaa yhteistapahtumaa Turkuun.

Obrigado aos nossos convidados!

Turun ammattikorkeakoululla uusi koulutusvientihanke Brasiliassa

Suomalainen peruskoulutus on tunnettua maailmalla. Myös korkea-asteen koulutus saa näkyvyyttä ja kiinnostaa. Turun ammattikorkeakoulun koulutusvienti kasvaa sinnikkään työn tuloksena Brasiliassa.

The first group of teachers were certified as Innopeda® Teachers

The first group of teachers were certified as Innopeda® Teachers at ISO Colegio, Paraiba, Brazil.