Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.11.2020
Kampusart Educity julkistaminen

Educityn ensimmäiset julkisen taiteen teokset on julkistettu

Syksyllä 2018 alkanut KampusART-taideohjelma on edennyt yli puolen välin. Kupittaan kampukselle on syntymässä kestävä ja laadukas taideteosten kokonaisuus, joka lisää viihtyisyyttä ja ottaa huomioon tilojen käyttäjät ja toiminnot.

EduCityssä on nyt julkistettu kahdeksan taideteosta, joiden toteuttajina on niin ammattitaiteilijoita kuin kuvataiteen opiskelijoita. Teosten tekijät ovat Anssi Pulkkinen & Taneli Rautiainen, Noora Schroderus, Stig Baumgartner, Shoji Kato, Fanny Varjo & Niina Villanueva, Elina Lahdenperä, Iina Gröhn & Susanna Selin sekä Jenni Laaksonen & Ottilia Orenius.

Rakennukseen installoitu nykytaide ja arkkitehtuuri muodostavat kiinnostavan ja jännittävän visuaalisen kokonaisuuden. Taideohjelman lähtökohtina olleet rohkeus ja monimuotoisuus näkyvät niin taideteosten materiaaleissa ja toteutustavoissa kuin niiden vaikutuksessa tilakokemukseen.

Taideteokset EduCityssä

Taide limittyy EduCityssä opiskelevien ja työskentelevien arkeen. KampusART-taideohjelman teoksia on sijoitettu kampusrakennuksen sisä- ja ulkotiloihin. Ne luovat tunnistettavia paikkoja ja lisäävät viihtyisyyttä. Teosten toteuttajina on sekä ammattitaiteilijoita että taideopiskelijoita.