Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.10.2019

Tunnelmia Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivästä

Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivän tavoitteena oli tuoda Varsinais-Suomen kiinteistö- ja isännöintialan ammattilaiset saman katon alle Turun Messukeskukseen oppimaan uutta, keskustelemaan ja verkostoitumaan.

Yhteistyössä Varsinais-Suomen Kiinteistöliiton ja Varsinais-Suomen Isännöitsijöiden kanssa järjestetty Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä kokosi yhteen yli 500 osallistujaa. 

Lehtori Maarit Järvinen omassa asiantuntijapuheenvuorossaan kertoi mitä hyötyä taloyhtiöille on kuntoarviosta ja hyvästä PTS:ta. Lehtori Vesa Turunen valotti omassa puheenvuorossaan uuden taloyhtiön ja asunnon omavalvonnan merkitystä. Opiskelijamme olivat isossa roolissa tapahtuman onnistumisessa; yksi tiimi osallistui aktiivisesti tilaisuuden ennakkomarkkinointiin ja Taloyhtiöpäivän asiakkaiden ilmoittautumisista ja viihtyvyydestä vastasi paikan päällä kaksi tiimiä.

taloyhtiopaivat_maarit_jarvinen.jpg

Lehtori Maarit Järvinen

Tapahtuman keskiössä oli mielenkiintoinen messu-alue, jossa vieraat pääsivät laajasti tutustumaan kiinteistö- ja isännöintialaan asiantuntijoiden esitteleminä. Messualue tarjosi paljon hyviä keskusteluja.

Tilaisuus huipentui professori Esko Valtaojan esitykseen asumisen tulevaisuudesta. Valtaoja antoi esityksensä lopuksi osallistujille kuusi avainsanaa tulevaisuudelle: vauraus, ympäristö, aineeton, globalisaatio, tieto ja vastuu.

Teksti ja kuvat: Sinikka Leino