Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.8.2018

Kiinteistösäätiö on mukana Osaamisannissa

Osaamisantiin saatiin jälleen uusi lahjoitus. Kiinteistösäätiön hallituksen puheenjohtaja Jussi Suontila kertoi, että turkulainen rakennus- ja kiinteistöalan säätiö haluaa symbolisella 20.000 euron lahjoituksellaan olla mukana tukemassa Turun AMK:n ja alueemme yhteistä kehittymistä.

Kuvassa: Lahjoitustilaisuudessa 16.8.2018 Kiinteistösäätiön hallituksen pj Jussi Suontila vas., rehtori Vesa Taatila keskellä ja oik. Kiinteistösäätiön asiamies Juha-Matti Kulmala. Alueellisen osaamisen parhaaksi.

Turkulaisen Kiinteistösäätiön hallituksen puheenjohtaja Jussi Suontila esitteli Kiinteistösäätiötä ja kertoi, että se on keskittynyt yhteistyöhön eri yhteisöjen kanssa rahoittamalla yksittäisiä hankkeita tai useampivuotisia projekteja. Jatkossa säätiötä kiinnostaa olla enemmänkin mukana ammattikorkeakoulun kiinteistöalan hankkeissa.

Kupittaan uusi kampushanke kiinnosti lahjoittajia. Kampus kohoaa jo lupaavasti ICT-Cityn ja Pohjola Sairaalan väliin Joukahaisenkadulla.

– Uusi kampusrakennuksemme valmistuu keväällä 2020. Saamme hienot, tarpeisiimme suunnitellut tilat. Ja silloin toimimme sekä Turussa että Salossa kätevästi ihan rautatieaseman kupeessa. Salossa toimintamme sijoittuu IOT-kampukselle, entisiin Nokian tiloihin, ja Turun Kupittaa alkaa jo olemaan valtava kampusalue monine tuhansine opiskelijoineen. On mielestämme merkityksellistä, että rakennamme aluetta yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa ja tuella, kiitteli Taatila.

Turun ammattikorkeakoulun (Turun AMK) varainhankintakampanja alkoi viime vuonna ja jatkuu vuoden loppuun Osaamisanti-nimellä. Kampanjalla ei pyritä pelkästään varainhankintaan vaan halutaan mahdollistaa yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa positiivisen rakennemuutoksen jatkuvuutta. Kaikki turkulaiset organisaatiot ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita mukaan lahjoittamaan Osaamisantiin - isommalla tai pienemmällä summalla.

Tutustu:  Osaamisanti