Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 6.6.2018

Virtuaali- ja mobiiliviestintätaitoihin kehitetyt opintokokonaisuudet palkittiin Good Practise Example -leimalla

Tämän päivän työelämässä tarvitaan uudenlaista viestintäosaamista: virtuaali- ja mobiiliviestintätaitoja sekä taitoa viestiä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Viime vuonna päättyneessä, Turun AMK:n vetämässä CoMoViWo-projektissa (Communication in Mobile and Virtual Work; CoMoViWo) selvitettiin kolmen vuoden ajan sekä johdon että työntekijöiden osaamistarpeita ja kehitettiin kolme opintomoduulia näiden taitojen opiskeluun.

Tavoitteena oli juuri vuorovaikutustaitojen ja kulttuurituntemuksen parantaminen virtuaalissa ja mobiilityössä kansainvälisellä tasolla. Projektin innovatiivisuuden voisi todeta siten, että siinä kiteytyy viestinnän, teknologian ja monikulttuurisuuden yhdistämiseen elinkeinoelämän kontekstissa.

- Hankkeessa päästiin tavoitteisiin ja tuotetut opintomoduulit on nyt julkaistu. Moduulit on suunniteltu niin, että ne sopivat itseopiskeluun, mutta niitä voidaan käyttää myös opettajan ohjaamalla kurssilla. toteaa projektipäällikkö Marjatta Rännäli.

CoMoViWo-projekti jatkaa elämäänsä osana Turun AMK:n kesäopintoja Katriina Vesasen ja Poppy Skarlin vetämänä. Poppy Skarli vierailee jo toista kertaa ensi syksynä Heidelbergissä pitämässä kurssista intensiiviversion.

- Ja nyt CoMoViWolle onkin annettu Euroopan komission  Good Practice Example ”leima”.  Leima myönnetään sellaisille projekteille, joiden toteutus voi toimia inspiraation lähteenä muille, iloitsee Rännäli.

Linkit CoMoViWo kursseihin:

Englanti
Espanja