Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.1.2018

Maahanmuuttajien muuntokoulutus alkoi

Turun ammattikorkeakoulussa on aloitettu maahanmuuttajien muuntokoulutus. Aiemmin ulkomailla korkeakoulututkinnon suorittaneet maahanmuuttajat päivittävät itselleen tradenomi-tutkinnon puolentoista vuoden aikana. Lisäksi opiskelijoille mahdollistetaan valmiudet oman yritystoiminnan pyörittämiseen.

Nyt aloitettu, kokonaan uudenlainen koulutuspolku mahdollistaa maahanmuuttajien aiempien opintojen täydentämisen työelämän kannalta relevantiksi korkeakoulututkinnoksi. Tammikuun alussa noin 30 hengen opiskelijaryhmä aloittikin opintonsa BisnesAkatemiassa innostunein mielin. Orientaatioviikon päätteeksi opiskelijat jaettiin kahteen ryhmään, joita puolentoista vuoden ajan ohjaavat BisnesAkatemian valmentajat Maria Havia sekä Arto Manninen.

Taustalla ulkomailla suoritettu korkeakoulututkinto

Kaikilla koulutukseen hyväksytyillä on taustalla jo ulkomailla suoritettu korkeakoulututkinto, ja siitä syystä tämä koulutus on lyhyempi kuin normaalisti tutkintoon johtavat koulutukset Turun AMK:ssa.

Opiskelemaan on saapunut hyvin kirjava ryhmä, ja opiskelijoita on sekä Venäjältä, Lähi-idästä, Pohjois-Amerikasta että Keski-Aasiasta. Opintojen aikana englannin kieltä käytetään tukena, mutta tavoitteena on, että kukin opiskelija tekee suomenkielisen opinnäytetyön opintojensa lopulla.

Lue tiedote aiheesta
Lue tiedote aiheesta