Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.10.2017

Syksyn yhteishaun valintakoekutsut lähetetty

Kaikki syksyn yhteishaun valintakoekutsut on nyt lähetetty. Valintakoekutsuja lähetettiin sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden hakukohteisiin. Konetekniikan koulutukseen valintakoekutsuja ei lähetetä, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat valintakokeeseen.

Syksyn yhteishaussa oli tarjolla 14 koulutusta, joista osassa opiskelijavalinta tehdään valintakokeen perusteella. Kaikkien niiden koulutusten, joissa valintakoe on käytössä, valintakoekutsut on nyt lähetetty. Valintakoekutsut on lähetetty hakijan Opintopolun hakulomakkeella ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansion.

Sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutuksissa hakijat kutsuttiin valintakokeeseen esivalintakokeen tuloksien perusteella. Alimmat pisterajat, joilla valintakoekutsun sai, ovat seuraavat:

Sairaanhoitaja, päivätoteutus, Salo: 18,8 p

Sosionomi, päivätoteutus, Turku: 43,4 p

Ensihoitaja, päivätoteutus, Turku: 48,7 p

Fysioterapeutti, monimuotototeutus: Kaikki hakukelpoiset on kutsuttu valintakokeeseen

Sairaanhoitaja, monimuotototeutus,Turku: 15,8 p

Sairaanhoitaja, päivätoteutus, Turku: 27,8 p

Sosionomi, monimuotototeutus, Turku: 37,2 p

Sosiaali- ja terveysalan YAMK-koulutuksessa ei ole käytössä esivalintakoetta, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeeseen.

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksien ohella valintakokeita järjestetään liiketalouden ja konetekniikan AMK-koulutuksissa. Liiketalouden monimuotokoulutuksen valintakokeisiin on lähetetty kutsut. Konetekniikan koulutuksessa valintakoekutsuja ei lähetetä, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat valintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Konetekniikan koulutuksen valintakoeohjeistus on julkaistu Insinööri (AMK), konetekniikka

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 24.11. ja opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 8.12. klo 15 mennessä. Lue lisää yhteishaun aikatauluista: Yhteishaun aikataulu

Onnea valintakokeisiin!