Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 18.10.2017

Syksyn yhteishaku: todistusvalinta ja valintakoe konetekniikan koulutuksessa

Syksyn yhteishaussa insinööri (AMK), konetekniikka -koulutuksessa osa opiskelijoista valitaan vain koulumenestyksen, eli yo-tutkintotodistuksen perusteella. Todistusvalinnassa valituksi tulleiden ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.

Opiskelijavalinta todistusten perusteella on nyt tehty, ja todistusvalinnassa opiskelemaan hyväksytyt saavat tänään tiedon opiskelupaikasta. Oman hakemuksen tilanteen voi tarkistaa Oma Opintopolku -palvelusta. Lisäksi todistusvalinnassa valituksi tulleille lähtee tieto opiskelupaikasta Opintopolun hakulomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. (Muistathan tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansion!)

Hakijat, jotka eivät tulleet valituksi todistusvalinnassa, osallistuvat valintakokeeseen. Konetekniikan koulutuksessa ei lähetetä valintakoekutsuja. Ohjeet valintakokeeseen osallistumisesta sekä linkin ennakkomateriaaliin löydät koulutuksen sivulta: Insinööri (AMK), konetekniikka

Syksyn yhteishaussa oli mukana konetekniikan koulutuksen lisäksi 12 muuta hakukohdetta, joista osassa on käytössä valintakoe. Näiden koulutusten valintakoekutsut lähetetään aikaisintaan to 19.10. Nettisivuillamme tiedotetaan, kun kaikki valintakoekutsut ovat lähteneet. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 24.11. ja opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 8.12. klo 15 mennessä.