Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.9.2017

Työelämäpalvelut verkostoitumassa

Työelämäpalveluiden henkilöt jalkautuivat 21.09. Turun kaupunginteatteriin Laiva on lastattu -tapahtumaan verkostoitumaan ja lisäämään yhteistyömahdollisuuksia elinkeinoelämän kanssa. Kuvassa keskustelevat myynnin koordinaattori Tomi Juhala Turun AMK:sta ja Jorma Räty Euro-Intention Oy:sta.

Yhteistyöfoorumi oli suunnattu meriteollisuuden yrityksille. Tilaisuudessa oli luento-osuus ja yrityksille tarjottiin mahdollisuus kysyä infotorilla mieltä askarruttavista asioista liittyen mm. verotukseen, työlupiin, työnantajan velvollisuuksiin sekä rekrytointeihin ja koulutuksiin. 

Infotorilla saimme aikaan paljon hyvää keskustelua ja kokemusten vaihtoa yritysten kanssa sekä heidän ajatuksiaan koulutus- ja kehittämistarpeista. Työvoiman lisääntynyt kysyntä tuo työvoiman saatavuuteen liittyviä haasteita, mutta myös olemassa olevan henkilöstön osaamiseen ja työhyvinvointiin halutaan satsata.

laiva on lastattu_juhala_leino.jpg
Asiakkuusvastaava Sinikka Leino ja myynnin koordinaattori Tomi Juhala edustivat Turun AMK:ta Infotorilla

Turun ammattikorkeakoulun edustajina kerroimme ammattikorkeakoulun erilaisista palveluista meri- ja valmistavan teollisuuden kasvun tukemiseksi.