Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.2.2017

Tietoturvatietoutta - Turun AMK järjestää avoimen tietoturvapäivän

Tietoturvapäivä on Turun ammattikorkeakoulun ICT-yksikön järjestämä jokavuotinen maksuton tapahtuma, jossa keräännytään informoimaan ja keskustelemaan tietoturvasta. Nyt jo yhdeksättä kertaa järjestettävä tietoturvapäivä on osa Turku ICT Week -tapahtumaa.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 7.3. Turun ammattikorkeakoulun ICT Cityn kampuksella, Joukahaisenkatu 5. Rekisteröinti tapahtumaan alkaa klo 8.15 Alpha-auditorion edessä ja tilaisuus loppuu noin klo 12.30.

Yksityisille ja yrityksille

Tietoturvapäivä on suunnattu niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tulevan päivän aikana kuullaan vierailevia puhujia, jotka kertovat ajankohtaisista tietoturvaan liittyvistä asioista erityisesti pk-yritysten näkökulmasta. Opiskelijat saavat esitysten kautta laajempaa näkökulmaa opintoihinsa ja pääsevät tietoturva-aiheisten demojen kautta havainnoimaan tietoturvan merkitystä käytännössä.

Tämän vuotisen Tietoturvapäivän ohjelmassa on tietoturva-alan ammattilaisten puheita seuraavista yrityksistä: Fujitsu, Nixu, Citrus Solutions Oy, KPMG, sekä Tietokeskus. Esitysten jälkeen järjestetään paneelikeskustelu, missä puheenvuorojen pitäjät vastaavat yleisön mieltä askarruttaviin kysymyksiin tunnin ajan. Kahvitauon aikana on tarjolla tietoturva-aiheisia demoja.

Ilmoittautuminen tietoturvapäivään sekä tarkempi aikataulu löytyvät osoitteesta:

http://www.tietoturvapaiva.fi

#excellenceinaction #turkuamk #tietoturvapaiva