Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 10.6.2016

Sharing Excellence Weekillä jaettiin osaamista

Turun AMK:n Sharing Excellence Week for Administrative Staff kokosi tällä viikolla ICT Cityyn yli 70 ulkomaalaista osallistujaa eri puolilta maailmaa. Pääasiassa eurooppalaisten osallistujien lisäksi mukana oli vieraita myös Kiinasta ja Yhdysvalloista.

Yhteistyökorkeakoulumme Oklahoma State Universityn kv-toimiston johtaja Jeffrey Simpson kertoi saaneensa viikon aikana ideoita Turun AMK:n eri koulutusalojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Erityisesti hän kiitteli sitä, että viikon aikana oli mahdollisuus keskustella korkeakouluhallinnon eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Kansainvälinen osallistujajoukko muodosti viikon ajaksi myös monipuolisen foorumin kokemusten jakamiseen eri maiden kollegojen kanssa.

jeffrey.jpg

Viikon tavoitteena olikin jakaa hyviä käytäntöjä hallintohenkilökunnan kesken Turun AMK:n Excellence in Action –strategian mukaisesti. Ohjelmaan sisältyi mm. Digitalisation of HEI Services – Challenges and Future Trends workshop, jonka aikana palvelupäällikkö Mika Suutari herätteli osallistujia pohtimaan omaa työtään digitalisaation näkökulmasta. Lisäksi viikon aikana järjestettiin kirjasto-, ura- ja rekrytointi-, viestintä-, oppimisympäristö-, HR-, TKI- ja kansainvälisiin palveluihin sekä laadunhallintaan liittyviä luentoja, sessioita, learning café –keskusteluja ja vierailuja.

Perjantaina kotimatkalle lähti väsyneitä mutta tyytyväisiä vieraita. Ohjelmaa pidettiin erittäin antoisana ja kotikorkeakouluun viemisinä oli paitsi paljon uusia ajatuksia, myös kesäisiä muistoja Suomen Turusta.

Viikon sosiaalisen ohjelman kohokohtana pidettiin saunailtaa, joka järjestettiin Ruissalossa meren rannalla tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä. 

Viikon sosiaalisen ohjelman kohokohtana pidettiin saunailtaa, joka järjestettiin Ruissalossa meren rannalla tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä.