Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.6.2016
Basel

Suun terveydenhuollon väki verkostoituu kesälläkin - Baselin Symposiumissa

Suuhygienistikoulutuksesta on edustus 23.–25.6.2016 Baselissa Sveitsissä pidettävässä kansainvälisessä konferenssissa. 20th International Symposium on Dental Hygiene kokoaa yhteen yli 1600 edustajaa ympäri maailmaa.

Suun terveydenhoitotyön Symposium järjestetään joka kolmas vuosi. Tänä vuonna se on Sveitsissä, Baselissa. Turun ammattikorkeakoulusta konferenssiin osallistuvat yliopettaja Paula Yli-Junnila, lehtori Tarja-Leena Kuusilehto jaIT-asiantuntija Anu Havisto.

Kaksi suuhygienistikoulutuksen projektia, Current Best Practices in Oral Health Care ja R.O.C.S.® Bionica Sensitive toothpaste on reducing dentine hypersensitivity -yhteistyö, esitellään symposiumissa.

Yli-Junnila esittelee monivuotisen yhteistyön venäläisen DRC-Groupin kanssa. Yrityksen brändi R.O.C.S. ja suuhygienistikoulutus ovat tehneet hammastahnatutkimusta ja neuvottelevat jatkoyhteistyöstä.

Kuusilehdolla on suullinen esitys Current Best Practices -opintojaksosta. Havisto kuvaa toteutusta posterin kanssa.

Uusien kumppanien haku on käynnissä tähän kaksi kertaa toteutettuun opintojaksoon. Tällä hetkellä toteutuksessa on mukana opiskelijoita Suomesta, Latviasta ja Liettuasta. Yhteinen kieli on englanti ja toteutusmuotona ovat verkko-opinnot.

 

Baselin Symposium
Avaa klikkaamalla kuvaa
Baselin Symposium
Avaa klikkaamalla kuvaa