Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.4.2016
Peukut kampukselle

Turun ammattikorkeakoulu ja Turun Teknologiakiinteistöt solmivat yhteistyösopimuksen

Turun ammattikorkeakoulu ja Turun Teknologiakiinteistöt solmivat 15.4. yhteistyösopimuksen, joka koskee kampushankkeen eteenpäin viemistä. Hankkeen tarkoituksena on, että Turun Teknologiakiinteistöt toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun toiminnot samaan paikkaan kokoavan kampuksen Turku Science Parkiin.

Ammattikorkeakoulu tulisi kiinteistöön vuokralaiseksi Turun Teknologiakiinteistöjen toimiessa omistajana ja vuokranantajana. Solmittu sopimus koskee vuokrasopimusneuvottelujen aloittamista.

– Allekirjoitettu sopimus on meille erittäin merkityksellinen, sillä se on askel kohti tavoitettamme toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun yksiköt yhdistävä kampus Turku Science Parkiin. Toteutuessaan kampus lisää alueen vetovoimaa ja kasvattaa täältä löytyvää osaamista. Kampus lisää mahdollisuuksia yritysten ja opiskelijoiden yhteistyöhön ja hyödyttää siten myös asiakasyrityksiämme, sanoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

– Kehitys- ja innovaatiotoiminta on erityisosaamistamme, me keskitymme tulevaisuudessakin siihen. Näin ollen on luontevaa, että olemme uusissa tiloissa vuokralaisena. Turun Teknologiakiinteistöt on tässä hyvä yhteistyökumppani, käytännön ratkaisujen tekijänä. Heiltä saamme alueelle yhtenäiset ja toimivat arjen ratkaisut, iloitsee Turun ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen