Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.12.2016

Digiloikkaa ITK 2016 –konferenssiin

ITK 2016-konferenssi järjestetään 13.–15.4.2016 Aulangolla Hämeenlinnassa. Päivillä on esillä eri yhteisöjen käytössä olevia uusia oppimateriaaleja, sähköisistä kirjoista globaaleihin verkkokursseihin - ja kaikkea siltä väliltä.

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi. Konferenssin pääjärjestäjä on Hämeen kesäyliopisto.

Tapahtuman ohjelma jakaantuu teemoittain eri päiville. Workshopit ovat keskiviikkona 13.4. Muut tapahtumat ovat torstaina ja perjantaina 14.–15.4. 

Pedagogisia ratkaisuja ja oppimisen eri ulottuvuuksia

Turun AMK on mukana ITK-konferenssissa muutamilla erilaisilla esityksillä.

Suun terveydenhuollon koulutuksen kansainvälinen Current Best Practices in Oral Health Care - verkko-opintojakso on mukana posteriesityksissä. Anu Havisto kertoo jakson sisällöstä kuulijoille. Opintojakso toteutetaan alan oppilaitoksissa Latviassa ja Liettuan sekä Suomessa Savonian ja Turun ammattikorkeakouluissa.

Sairaanhoidon koulutuksesta esitellään pilvipalveluiden hyödyntämistä opetuksessa esityksellä Ketutusta Pilvessä - hoitotyön opiskelijoiden tutkimusosaamista O365 hyödyntäen. Sirpa Nikunen ja Tiina Pelander ovat esittämässä kokemuksiaan posteri- ja ITK-chat & foto –esityksillä.

Mika Luimula, Pekka Qvist ja Christina Kattimeri esittelevät konferenssissa Turku Game Labin tarjoamaa peliteknologian oppimisympäristöä. Foorumiesityksessä Luimula ja Qvist kertovat opetuksesta ”living lab” –ympäristössä. Qvist ja Kattimeri jakavat tänään workshopissa konkreettisia keinoja, kuinka pelillisiä elementtejä voidaan hyödyntää opetuksessa.